Wat is nou gezond broodbeleg?

Tijdens het ontbijt kiezen veel mensen nog altijd voor een lekkere boterham. Je kan dan ook veel variëren in beleg, maar wat is nou gezond broodbeleg? Echt krachtvoer voor in de ochtend is een vezelrijke boterham met pindakaas en banaan. Ja, je hoort het goed! Pindakaas.. ik zal je kort uitleggen waarom:

Pindakaas bevat geen toegevoegde suikers, geen zout en geen verzadigd vet. In tegenstelling tot ander broodbeleg zoals jam, kaas en vleeswaren.

Pindakaas bevat veel essentiële voedingsstoffen. Zo bestaat het uit goede onverzadigde vetten zoals omega 3 en omega 9. Het is een bron van voedingsvezels (B1, B3, B5, B9, B11 en vitamine E). Maar dat is nog niet alles. Pindakaas bevat ruim 20 verschillende belangrijke aminozuren (eiwitten). En zo kunnen we nog wel even doorgaan..

Verder is het belangrijk om 30 gram peulvruchten per dag te eten. Dat halen veel mensen niet, ook al wordt het risico op chronische ziekten hiermee sterk verlaagt (bijv. hartziekten, bepaalde vormen van kanker en diabetes). Door pindakaas te eten kun je dus in die behoefte voorzien!

Wil je nou een goede pot pindakaas kopen? In vrijwel iedere supermarkt kun je pindakaas vinden die voor 100% bestaat uit pinda’s: namelijk, Biorganc Pindakaas. Dus ben jij in de ochtend inspiratieloos en wil je starten met een echte energiebom? Eet smakelijk!

Wat eet jij graag in de ochtend om een kickstart te maken van je dag?

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:32:34+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok