Moeilijk hé, zo’n verjaardag

Je zit op een verjaardag. Om te beginnen wordt je een stuk vlaai aangeboden..mmm heerlijke kersenvlaai of een stuk monchoutaart! Even later komen de toastjes op tafel, met Franse kaas of vette salades.

‘Eentje kan geen kwaad toch?’, ‘Ik heb van te voren ook niet veel gegeten zodat ik nu wat meer mag snoepen.’, ‘Ik kan toch geen nee zeggen, ze hebben speciaal voor de gelegenheid deze vlaai gekocht’ en ‘Het ziet er zo lekker uit..’ ‘Dan eet ik vanavond maar wat minder.’

Je zit in de auto terug, je hebt veel te veel gesnaaid. Een toastje met brie werden er al gauw 4 en een glaasje wijn werd al gauw 3 glazen. Die vlaai was overigens heerlijk maar toch voel je je shit. Je hebt een opgeblazen gevoel, je hebt teveel gegeten en je krijgt spijt omdat je je afslankdoelen alweer in de koelkast hebt gezet. Een gevoel van teleurstelling overheerst het greintje geluk wat je kreeg toen je de vlaai aan het eten was. Achteraf kun je het pas in perspectief plaatsen: ‘Ik ben een watje!’

Wat nou als ik nee had gezegd.. Dan had ik daar nu zelfvertrouwen van gekregen en was ik met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Dan had het me sterker en krachtiger gemaakt voor de volgende keer en had het me geholpen om in te zien dat ik meer kan dan ik eigenlijk denk! Ik had me nu goed kunnen voelen.. geen opgeblazen gevoel en vooral geen spijt!

Herken je bovenstaand verhaal? Welke excuses kun je bij jezelf ontdekken om toe te geven aan verleidingen? Voor jou alvast een kleine tip: Je weet al langer wanneer je een feestje hebt en dat geeft je genoeg tijd om je hierop voor te bereiden. Dat is juist belangrijk omdat het op het moment zelf erg moeilijk kan zijn om goed te reageren! Van te voren goed eten voorkomt dat je zin hebt om te snoepen. En tot slot juist van te voren die herkenbare excuses ,die je telkens weer proberen over te halen om te snoepen in kaart brengen, en gelijk weer verwerpen.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:32:10+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok