Geen tijd om gezond te leven!

Je hebt een drukke werkdag en komt erachter dat je geen eten in huis hebt. Dadelijk boodschappen doen, maar wat ga je koken? Je loopt door de winkel en de drang om te eten wordt alleen maar groter. Je besluit om een snelle hap te kopen. Je komt thuis, je gooit de pizza in de oven, en haast je weer naar een volgende afspraak. ’s Avonds lig je uitgeteld in bed, je valt in slaap, en de volgende dag begint het riedeltje weer van voor af aan.

Je voelt je ongezond, en onverantwoordelijk voor je gezin. Natuurlijk vind je het niet fijn dat je zo ongezond leeft, maar hoe kan het anders? Na een tijdje voel je je futloos, de kilo’s komen eraan, je energielevel daalt. Je hebt het zó druk! Je kan de tijd niet vinden om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt er echt genoeg van, maar ziet geen uitweg.

Wat nou als je wel genoeg tijd had? Dat je iedere avond weet wat je gaat koken, de boodschappen al voor je klaar liggen, dat je maar een á twee keer in de week boodschappen hoeft te doen, dat je niet meer na een drukke werkdag ook nog naar de winkel moet, dat je geen overbodige ongezonde voedingsmiddelen meer koopt, dat je het gevoel hebt dat je goed voor jezelf en voor je familie zorgt, en ‘last but not least’: ook nog eens kilo’s afslankt?

Is dit allemaal wel zó onwerkelijk als je denkt? Mijn tip van deze week is om vooruit te plannen. Maak op een vaste dag de boodschappenlijst voor de hele week. Wat heb je eigenlijk precies allemaal nodig? Buiten dat je tijd bespaart (niet meer nadenken, geen dagelijkse supermarktbezoekjes), bespaar je ook geld. Geen impulsieve aankopen want jij hebt je zaakjes goed op orde. Tot slot zal je merken dat je energielevel stijgt. Je voorkomt dipjes, en je voorkomt dat je die dipjes gaat ‘verhelpen’ met ongezonde voedingsmiddelen.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:31:49+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok