Ik heb gewoon geen zin meer in het zoveelste dieet!!!!

Je broeken beginnen strakker te zitten, je hebt moeite met gezond blijven koken voor jou en je hele gezin of je ziet … De enige oplossing die je ziet is een dieet; het jezelf dingen verbieden, honger lijden, voedingsstoffen schrappen uit je eetpatroon, leven op salades, shakes, pillen en dieet-repen. Ook je gezin zit er vaak niet op te wachten dat jij gaat diëten, wat betekent dat je voor hen apart moet koken. Uit ervaring weet je dat diëten kan helpen.. enkele weken val je kilo’s af, maar er komt een punt dat je het simpelweg niet meer vol kan houden. Langzaam val je terug in je oude gedrag. Een misstap kan toch geen kwaad? Al gauw worden het er meer, en snel genoeg zitten de kilo’s er al weer aan.

Wat nou als ik je vertel dat je kan afslanken zonder té veel van je lichaam te vragen? Dat je gewoon kleine behapbare stappen kan nemen, dat je normale voeding kan blijven eten, dat je je boodschappen gewoon bij de supermarkt kan halen. Dat je niet meer als enige in het gezin een dieet hoeft aan te gaan, maar gezond (en lekker) kan blijven koken voor de hele familie. Dat je geen honger hoef te lijden wanneer je aan een gezonde levensstijl wil werken maar gewoon zes keer per dag kan blijven eten, en dat het daardoor gemakkelijker wordt om de kilo’s er ook echt af te houden?

Wanneer je in een keer drastisch het roer omgooit en het uiterste van jezelf vraagt, is het logisch dat je in korte tijd veel kilo’s kwijt raakt. Echter is het een bekend fenomeen dat je doorzettingsvermogen je naar enkele weken in de steek laat. Mijn tip van deze week is daarom om jezelf niet meer gek te laten maken door het zoveelste dieet. Door te beginnen met kleine behapbare stappen bereik je efficiënt resultaat. Die kilo’s kunnen er ook op een vriendelijke manier af, en met vriendelijk bedoel ik zowel voor je lichaam als voor je mindset. Een gezonde levensstijl realiseren werkt alleen als jezelf tijd gunt. Tijd om afscheid te nemen van oude gewoontes, en nieuwe gewoontes te verwelkomen.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:31:02+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok