Vakantie en je gewicht behouden

Ga jij ook binnenkort een weekendje weg? Zie je het alweer gebeuren? Gaan er al alarmbellen rinkelen? Hoe kan ik dit nou combineren met mijn dieet?

Ik wil gewoon het échte vakantiegevoel, ik wil gewoon even genieten. Je besluit je afslankdoel even in de koelkast te plaatsen. Het weekendje weg is fantastisch, heerlijk gegeten (een keer moet kunnen toch?), nog iets lekkers voor bij de koffie (he, gezellig!) en als iedereen een toetje pakt pak ik er ook nog een.


Je kijkt terug op een mooi weekendje, maar nu begint het ‘echte’ leven weer. Nu mag het weer allemaal wat strenger, maar wat is het toch moeilijk om die knop weer om te zetten. Het eerstvolgende moment op de weegschaal blijkt dat dat weekendje toch iets schadelijker was als je had gehoopt. ‘Het lukt me nooit om dit vol te houden!’ Er overheerst een schuldgevoel wanneer je even met je neus op de feiten wordt gedrukt.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Herken je je in bovenstaande situatie? Ik kan me voorstellen dat je altijd in situaties terecht kan komen waar je liever even niet let op de calorieën. Toch kan je weekendje weg, of iedere andere situatie, net zo leuk zijn! Je hoeft maar met een paar dingen rekening te houden om niet gelijk terug te vallen in je oude patroon. Het spijtgevoel wat je krijgt van enkele misstappen levert vast niet de voldoening op die je zoekt.

Om succes te behalen op de lange termijn is het belangrijk om consistent te zijn in je gedrag. Dus ookal geniet je van een lekker wijntje, zorg dat je regelmatig blijft eten, dat je bewuste keuzes maakt in je voeding en voorbereidingen treft. Ga bijvoorbeeld al eens naar de website van het restaurant waar je je tafeltje hebt geboekt? Een kleine moeite maar het zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je bewust van je eigen verantwoordelijkheid. Er zijn altijd dingen die je wél kan doen, vermijdt dat je niet drastisch terugvalt in je oude patroon, want dan wordt het des te moeilijk om je einddoel in het vizier te houden.

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:30:39+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok