Breng het lichaam in kaart wat bij jou past

Verschillende lichaamstypen vragen om verschillende soorten aandacht. Over het algemeen worden in veel dieetprogramma’s alle lichaamstypen over een kam geschoren. Er wordt er al snel vanuit gegaan dat jij hetzelfde zou moeten doen qua voeding en beweging als alle andere mensen in Nederland.👩🍳👩🌾👩🎨👩🎤👩💻👩✈️⛹️♀️

EEN perfecte trainings- of voedingsschema voor iedereen bestaat niet. Doordat deze aanpak veelal tóch gebruikt wordt in de dieet/lifestylewereld kan het zomaar zo zijn dat dat droomlichaam dat jij voor ogen hebt helemaal niet bij jouw lichaamstype past. Het ideaalbeeld wat namelijk gepresenteerd wordt in de media is maar voor een bepaald lichaamstype weggelegd.

De mogelijkheden verschillen dus afhankelijk van jouw lichaamstype (hoe zit het bijvoorbeeld met je stofwisseling?). Wat jou goed staat en waar jij je goed bij voelt is zelfs een individuele keuze. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke situatie. Hoe beïnvloedt jouw levensstijl je lichaamstype en hoe kunnen haalbare stappen worden geformuleerd met betrekking tot jouw ideale lichaam?

Maak je los van de norm die voor jou bepaalt wat jij nodig hebt of wat bij je past. Jij bent uniek, en jij hebt daarom je eigen doelen en methodes om die doelen te kunnen bereiken.

Wil jij meer weten over ons d.m.v. een wekelijkse tips via de mail? Laat je e-mailadres achter en je ontvangt de tips in je mailbox.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-08T16:31:26+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok