Gevulde courgette en bouillon van afval

Dit recept is voor 4 personen.

Benodigdheden gevulde courgette

  • Courgette 2 stuks.
  • Rode ui 1 stuk.
  • Knoflook 2 teentjes
  • Rundergehakt 100 gram.
  • Groenten bouillon 1 liter.
  • Peper 2 theelepels.

Materialen.

  • Bakpan.
  • Kookpan.
  • Oven.

Gevulde courgette en bouillon van afval.

Bereidingswijze

Courgette

  1. Snijd de kop en kont van de courgette eraf. En doe deze in de kookpan met het liter bouillon.
  2. Schraap de binnenkant van de courgette leeg en bewaar deze. Snijd de courgette nu doormidden.
  3. Bak het gehakt in een bakpan droog en voeg als deze bruin is de binnenkant van de courgette toe.
  4. Leg de gesneden courgette op een bakplaat en vul deze met het gehakt mengsel. Doe deze dan in de oven op 200 graden voor vijf minuten.
  5. Als de soep met het courgette afval gekookt heeft zeef deze dan.
2018-12-11T15:00:04+00:00

Geef een reactie