Italiaanse champignons

Dit recept is voor 4 personen.

Benodigdheden Champignons

  • Kastanjechampignons 250 gram.
  • Witte champignons 250 gram.
  • Gemengde champignons 250 gram.
  • Rucola 100 gram.
  • Arachideolie 1 eetlepel.
  • Peper 1 theelepel

Benodigdheden Pesto

  • Basilicum ½ bosje.
  • Rucola 100 gram.
  • Pijnboompitten 100 gram.
  • Oude kaas 10 gram.
  • Arachideolie 1 dl.

Materialen.

  • Bakpan.
  • Blender.
  • Pannenlikker.

Italiaanse Champignons.

Bereidingswijze

Pesto.

  1. Bak je pijnboompitten in een droge bakpan mooi bruin. Leg ze daarna op een stuk keukenpapier om het overige olie op te vangen. Bewaar wat van deze pitjes voor je af garnering.
  2. Doe je basilicum, rucola, oude kaas en pijnboompitten in de blender.
  3. Maak het geheel dunner door beetje voor beetje de arachideolie toe te voegen.

Champignons.

  1. Snijd al je champignons in grove stukken.
  2. Maak je bakpan heet en voeg de olie toe. Bak je champignons mooi bruin en krokant
  3. Op smaak brengen met peper.

Dresseren van het bord.

  1. Plat bord
  2. Verdeel hier je gebakken champignons op
  3. Kleed over het geheel aan met blaadjes rucola.
  4. Verdeel de pesto mooi over het geheel.
  5. Als laatste de pijnboompitjes.
2018-12-11T15:00:25+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok