Toast verse zalm

Dit recept is voor 4 personen.

Benodigdheden Gerookte zalm

  • Zalm filets 2 stuks.
  • Citroen 1 stuk.
  • Rucola 100 gram.
  • Eieren 4 stuks.
  • Yoghurt 1 dl.
  • Quinoa 100 gram.
  • Peper 1 theelepel.
  • Zuurdesembrood 4 sneetjes.
  • Arachideolie 1 eetlepel.

Materialen.

  • Bakpan.
  • Kookpan.

Toast verse zalm.

Bereidingswijze

Toast zalm.

  1. Snijd de zalm in fijne blokjes. En bak deze kort aan in de pan daarna in een kommetje doen met een beetje van de yoghurt. En zet deze dan koel weg.
  2. Kook je eitjes voor 5 minuutjes, pel deze dan en snijd ze in plakjes.
  3. Toast je brood in een droge pan.
  4. Kook je quinoa af en bak deze daarna in de koekenpan krokant met je olie.
  5. Meng je overige yoghurt met citroensap en peper.
  6. Verdeel dit op de onderkant van je toast.
  7. Daarop je rucola en daaroverheen je zalm verdelen.
  8. Hierover je krokante quinoa. En af garneren met rucola en een paar druppels yoghurt dressing.
2018-12-11T15:04:38+00:00

Geef een reactie