Overgewicht beïnvloedt je carrière

 Uit onderzoek blijkt dat overgewicht een grote impact kan hebben op je carrière. Niet omdat mensen met overgewicht minder goed functioneren maar omdat overgewicht vaak gepaard gaat met een negatief zelfbeeld. Onzekerheid kan daarom een belangrijke factor spelen in je leven, en kunnen daarbij twijfels oproepen. Twijfels of je wel voldoet aan de verwachtingen van anderen of aan de eisen binnen je werk- of privéleven.
Herken jij het ook? Het niet op de voorgrond willen treden, jezelf erop betrappen dat je negatief over jezelf praat, minder snel voor jezelf opkomen of het echt tegen dingen op kunnen zien. Daarbovenop lichamelijke klachten, die aan het einde van de dag ervoor zorgen dat je uitgeteld op de bank ligt, zonder puf om nog enige actie te ondernemen?
Een vicieuze cirkel dus eigenlijk. En we gaan nog een stapje verder. Wanneer je je herkent in bovenstaande en je op zoek bent naar een afslankmethode kan een negatief zelfbeeld in de weg staan. Wanneer je uitsluitend werkt aan facetten van afslanken zoals gezond eten en meer bewegen, en verwacht dat op deze manier automatisch je zelfbeeld verbeterd, dan heb je het mis.

Een negatief zelfbeeld zorgt er namelijk ook voor dat het moeilijk kan worden om een afslankmethode vol te houden of door te zetten.

Dus, overgewicht kan een negatief effect hebben op je zelfbeeld, dat slaat weer door in je dagelijks leven, en zo kan een negatief zelfbeeld weer effect hebben op afslanken. Krom he?

Zou het niet mooi zijn als je buiten het afslanken aan jezelf kan werken. Dat je aandacht kan besteden aan je persoonlijke valkuilen en juist de drempels die je ervaart van tafel kan schuiven. Jij bent uniek, en voor iedereen ziet dat plaatje er anders uit. De meeste afslankmethodes hebben dan ook geen oog voor jouw persoonlijke situatie.

Mijn overtuiging is echter dat om lekker in je vel te zitten je niet alleen actief aan de slag kan gaan. De invloed van een jouw mindset is groot, en daarom dien je ook aandacht te besteden aan de negatieve overtuigingen of eventuele blokkades die dit hele proces van doorzetten en motivatie in de weg staan.

Merk jij dat jouw zelfvertrouwen groeit, en wat voor effect heeft dat op jouw prestaties? Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Bedenk voor je zelf, wat gaat er al goed, en waar ben ik nou echt trots op!
Wil je hier tijdens de coaching meer aandacht aan besteden? Neem het mee naar de volgende sessie!

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-01-28T16:06:00+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok