Hopen, willen, wensen!

Stel je voor, je zit niet zo lekker in je vel; je voelt je boos, je bent somber of teleurgesteld. Je denkt vooral aan alles wat niet lukt of wat je niet kan in plaats van wat je wel kan. Negatieve gedachten overheersen al snel: ‘Ik wil niet verdrietig zijn, ik wil niet boos zijn, ik wil niet dik zijn maar afslanken lukt me gewoon niet’. Dit voelt als een soort neerwaartse spiraal, waarin je onbewust nergens anders meer aan kan denken en ook geen mogelijkheden ziet om problemen aan te pakken.

Je blijft hangen in het hopen, willen en wensen. Je wil zoveel maar je gedachten blijven hangen in het willen in plaats van het daadwerkelijk aanpakken. Je wil graag slank zijn en weer die leuke kleren kunnen kopen, met je kinderen kunnen ravotten.. dit zijn allemaal mooie intenties maar ze zijn niet sterk genoeg. Het daadwerkelijk aanpakken blijft uit wanneer je jezelf voorhoudt dat je niet goed genoeg bent.

Je gedachten zijn de weerspiegeling van hoe je je gedraagt in je dagelijks leven. Wanneer je jezelf wijsmaakt dat jij geen invloed hebt op de negatieve dingen in je leven, waarom zou je dan überhaupt nog stappen in de goede richting zetten? Je zal nooit een eerste stap in de goede richting zetten als je jezelf voorhoudt dat je het niet kan.

Breng je motivatie in kaart, waarom wil je zo graag afslanken? Waarom wil je zo graag gezond leven? Het visualiseren van een doel is erg belangrijk. Hoe kun je die gedachten : ik ben gezond, nou vasthouden? Hoe ziet je leven eruit als je je doel behaalt hebt? Wat heb je er voor nodig om daar te komen?

Door je te focussen op de kleine stappen in de goede richting, kun je langzaam uit die neerwaartse spiraal komen.

Zorg dus voor absolute helderheid, breng in kaart wat je écht wil. Schrijf het op, maak een moodboard, hoe je het doet dat maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je je mogelijkheden visualiseert, dat je niet in het nu blijft hangen maar naar de toekomst blijft kijken.

 

Groetjes Betsy.

 

 

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-02-11T16:15:48+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok