Meer energie overhouden aan het eind van de dag!

Je zit al snel acht uur per dag achter je bureau op je werk en bij thuiskomst plof je op de bank. Om de week is er weer een collega jarig of wordt er een succes gevierd binnen het bedrijf waardoor een traktatie niet te missen is. In de kantine op je werk komt de geur van ongezonde snacks je tegenmoet en vrijwel iedere lunch gaat er wel iemand ergens een broodje halen en vraagt of je ook wil.. Aan het einde van de dag is de lift toch gemakkelijker dan de trap.

Je voelt je ongezond en misschien zelf onverantwoordelijk. Je merkt dat het je veel energie kost en ziet niet hoe je het anders zou kunnen doen. Natuurlijk vind je het niet fijn dat je zo ongezond leeft, maar je hebt het zo druk dat je even geen oplossing ziet. Na een tijdje voel je je futloos, de kilo’s komen eraan, je energielevel daalt. Je kan de tijd niet vinden om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt er echt genoeg van, maar ziet geen uitweg.

Wat nou als je aan het einde van de dag energie over kon houden? Dat je op je werk voldoende energie hebt en je geen behoefte meer hebt om te snaaien uit de snoeppot op kantoor? Dat je iedere dag voldoende eet, je tijd en geld bespaart doordat je overzicht hebt over je voedingspatroon, je na een drukke werkdag gemakkelijk een gezonde maaltijd kan bereiden en kilo’s weet af te slanken? Dat je weet hoe je verleidingen kan weerstaan en je voelt dat je steeds sterker in je schoenen staat?

Is dit allemaal wel zo onwerkelijk? Deze week wil ik je als tip meegeven om regelmaat aan te brengen in je voedingspatroon. Honger lijden heeft nog nooit iemand geholpen in het afslanken. En juist door met regelmaat gezond te eten, heb je minder trek in een snack of een stuk taart. Het maakt het beetje bij beetje gemakkelijker om verleidingen te weerstaan. Drie keer per dag een gezonde maaltijd, met drie keer per dag een tussendoortje. Het gevoel dat je jezelf van alles moet verbieden en niet meer kan genieten kun je vanaf nu niet meer associëren met afslanken!

Wil jij weten hoe je verleidingen kan weerstaan? Wil jij weten hoe je jezelf kan blijven motiveren? Heb jij die stok achter de deur nodig? Wil jij jezelf niet telkens dingen blijven verbieden maar denken in mogelijkheden? Wil jij blijven genieten? Voel jij je inspiratieloos wanneer het aankomt op gezonde voeding?

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-03-25T09:22:22+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok