Hoeveel kilo wil jij voor de zomer kwijt?

Je hebt al verschillende diëten geprobeerd die telkens leken te werken. Een paar weken of maanden later ben je echter weer op je oude gewicht (of zelfs een paar kilo meer?). Je merkt dat je motivatie je telkens weer in de steek laat.

Je kan in je drukke bestaan moeilijk de tijd vinden om iedere avond een gezonde maaltijd op tafel te zetten voor jou en je gezin. Eigenlijk ben je alleen maar aan het zorgen voor iedereen om je heen, maar wanneer is de laatste keer dat je aan jezelf hebt gedacht?

Je houd van gezelligheid met vriendinnen of je gezin. Lekker een keertje uiteten op z’n tijd, of genieten van een glaasje wijn in het weekend. Je bent bang dat wanneer je weer aan een dieet begint je vooral bezig bent met jezelf dingen verbieden.

Je hebt moeite met ‘nee zeggen’. Nee tegen dat stukje vlaai wanneer er iemand jarig is, nee zeggen tegen dat glas wijn en nee zeggen tegen de snoeppot op je bureau op het werk.

Associeer jij afslanken ook met jezelf ‘afbeulen’ in de sportschool, honger lijden en simpelweg niet meer kunnen genieten?
Val jij ook telkens terug in je oude gewicht (het zogenoemde jojo-effect)?
Vind je het moeilijk om je motivatie vast te houden en denk jij dat je een gebrek aan doorzettingsvermogen hebt?

  • Voorkom het jojo-effect, blijf op gewicht, wat eraf gaat komt er niet meer aan; 
  • Afslanken op een gezonde manier, met gewone normale voeding uit de supermarkt;
  • Leer om te gaan met alledaagse situaties, zoals die ene verjaardag of dat etentje met vrienden;
  • Weet hoe jouw huidige levensstijl bijdraagt aan je gewicht, waar gaat het precies mis?

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo’s verliezen of van dat buikje af?

Klik op de button en Betsy neemt gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Maak een GRATIS afspraak
2019-04-01T08:37:48+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok