Benodigdheden

  • Asperges (1 kg.)
  • Arachideolie (1 eetlepel)
  • Krieltjes
  • Zalm (4 stuks)
  • Witte wijn (2 dl.)

 

 Materialen

  • Kookpan
  • Bakpan
  • Aluminium folie
  • Pollepel

 

Bereidingswijze.

 

  1. Maak je aardappel schoon en kook deze af. ( Spoel ze niet koud.)
  2. Bak deze dan in een beetje olie in de pan goudbruin, als laatste beetje zout en peper.
  3. Schil je asperges en bak deze in de pan met een scheutje olie.
  4. Als ze goed zijn gebakken blus deze dan af met de wijn.
  5. Bak je zalm aan beide kanten goed bruin in olie doe ze daarna in de folie voor 10 minuten rusten.
  6. Peterselie fijn hakken en deze samen met de grof gemalen peper als laatste toevoegen.
2019-04-15T07:39:26+00:00

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok