Gold online persoonlijk coaching programma2019-03-11T11:15:59+00:00

Samen met Betsy aan tafel jouw droomlichaam creëren.

Gold programma
Individuele afslank coaching

Voor vrouwen die sceptisch tegenover online afslank coaching staan, heb ik een individueel persoonlijk traject bij mij aan tafel.

Afslanken is niet altijd even gemakkelijk. ik bied ondersteuning wanneer je het even moeilijk hebt, of wanneer je vragen hebt. Denk bijvoorbeeld aan alledaagse situaties; ‘Ik ga zaterdag uiteten, wat nu?’ Of, ‘Ik heb een tegenslag ervaren, hoe pak ik de draad weer op? Op deze momenten sta ik voor je klaar.

”Hoe het komt dat deze situatie er nog niet is”.

Wellicht heb je het vertrouwen verloren en ben je slachtoffer van het ‘eeuwige diëten’. Ook jij weet dat een dieet moeilijk is vol te houden. Je associeert het daarom al snel met een leven op sla, tomaat, poeders, shake s of simpelweg HONGER. Je ziet overal verschillende afslank experts die allemaal iets anders roepen, en weet niet meer welke informatie juist is! Je kan de motivatie dan ook moeilijk opbrengen, je hebt een stok achter de deur nodig om je te blijven motiveren en die jou laat inzien wat er mogelijk is.

Of je nu online of bij mij aan tafel begeleiding krijgt, uiteindelijk is er maar één persoon die in
de hand heeft of de doelstelling behaalt wordt en dat ben jij zelf.

Boek hier jouw 30 minuten blijvend slank doorbraaksessie met Betsy

In 13 individuele persoonlijke coaching gesprekken bij mij aan tafel, ga ik je niet overladen met adviezen of vertellen wat je moet doen. Ik richt me op jouw zelfontplooiing en zelf ontdekking en laat je stap voor stap nadenken en geef jou impulsen zodat jij tot inzichten komt over het hoe en waarom. Hierdoor krijg jij weer de regie over je eigen leven.

Zie het als een persoonlijke ontdekkingstocht

  • Waarom kan ik niet afslanken en mijn gewicht behouden?
  • Waarom leef ik hoe ik leef?
  • Hoe zou ik liever willen leven?
  • Wat mis ik om het gewicht te kunnen behalen en behouden?
  • Hoe zou ik dat kunnen veranderen?

De voordelen van
coachings gesprekken bij mij aan tafel

Bij bepaalde mensen speelt het sociale karakter een grote rol. Daarom coach ik ook vrouwen bij mij aan tafel waarin ik persoonsgerichte feedback geef en je letterlijk in je eigen spiegel laat kijken. Zo ontdekken we tegen welke dagelijkse situaties en verleidingen jij aanloopt, krijgt je greep op je nieuwe levensstijl en krijg jij weer de regie over je eigen leven.

De manier waarop je je eet- en leefgedrag anders gaat aanpakken moet bij je passen, het zijn immers geen kunstjes, die nieuwe aanpak maak je je eigen in de loop van het individuele persoonlijke afslank traject.

Mijn ervaring is dat een ieder die individueel persoonlijk door mij gecoacht wordt, in relatief korte tijd een enorme levensstijl ontwikkeling doormaakt waarvan de effecten op de lange termijn nog steeds merkbaar zijn.

Inhoud
Gold Programma
Individuele afslank coaching

13 een op een gesprekken met Betsy aan tafel
Relaxt bij mij aan tafel waarin ik je, in 13 face to face coaching gesprekken, inzichten geef waar je constant tegenaan loopt en de vele verleidingen waaraan dagelijks aan wordt blootgesteld. Bij mij thuis laat ik je letterlijk in je eigen spiegel laat kijken. Zo gaan we samen ontdekken wat bij jou past en wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Zodat je, samen met je gezin, de gezonde en energieke levensstijl krijgt die bij je past. En dat met normale voeding uit de supermarkt.

Dagelijks voedingsadvies
Je krijgt dagelijks voedingsadvies afgestemd op jouw energiebehoefte en huidige levensstijl. Je eet gezond, gevarieerd, lekker, het is gemakkelijk te bereiden en je kan eindeloos variëren. Nooit meer apart koken voor je gezin en al zeker geen honger lijden. Daar bovenop krijg je bij iedere voedingslijst een handige boodschappenlijst. Deze staat vol producten die je gewoon bij de supermarkt om de hoek verkrijgbaar zijn.

Live dagen
Een keer in de 6 weken een extra training, coaching of kookworkshop met veel interactie

Kookworkschop
Gezellig en lekker koken met onze Top kok Djuri ‘’Black Chef’’

Een persoonlijke handleiding die jou stap voor stap begeleid.
Je krijgt je eigen persoonlijke handleiding die jou stap voor stap begeleidt in het afslanken. Deze handleiding staat vol opdrachten, stappenplannen en helpt je met het in kaart brengen en voor ogen houden van jouw doel. Iedere week nieuwe opdrachten die jou helpen te achterhalen waar de kern van het probleem zit, en jou motiveert om deze bij de kern aan te pakken.

Gedetalieerde lichaams adviezen
Op de professionele Tanita weegschaal berekenden we jou BMI, vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa, botmassa en metabolische leeftijd met deze gegevens bereken ik jouw dagelijks voedingsadvies wat iedere keer persoonlijk afgestemd wordt op jouw energiebehoefte in je huidige levensstijl.

Garantie

  • De garantie dat na het volgen van het traject het eeuwige diëten verleden tijd is.
  • Ik garandeer bereikbaarheid, jij staat er niet alleen voor en krijgt altijd binnen 24 uur reactie.
Boek hier jouw 30 minuten blijvend slank doorbraaksessie met Betsy

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep. In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Gold online coaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Gold online coaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok