Gold online persoonlijk coaching programma2019-01-08T08:15:14+00:00

Binnen drie maanden gegarandeerd afslanken zonder jojo-effect?

Heb jij overgewicht en wil je afslanken
en een gezond gewicht behouden?

 

Gold online persoonlijk coaching programma

Je bent een vrouw in de overgang of de overgang zit er aan te komen. De overgang vraagt veel van je lichaam; je hebt minder energie, voelt je soms moedeloos en het lijkt alsof je niet meer hetzelfde kan als voorheen. Je hebt een druk leven (met een volle baan of druk huishouden) en weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om gezond voor jezelf en je gezin te blijven koken. Die leuke broek begint steeds strakker te zitten en je merkt dat de kilo’s er aan komen. Je weet dat er dingen moeten veranderen, maar je wil nou eenmaal van je leven blijven genieten, met vriendinnen een wijntje blijven drinken of met je partner eens kunnen uiteten. Je hebt vaker achteraf spijt van dat toastje te veel op een verjaardag omdat je moeite hebt met nee zeggen. Je mist het doorzettingsvermogen omdat je afslanken vooral associeert met jezelf dingen verbieden.

Hoe de situatie OOK kan zijn

Hoe zou het zijn als je de voornaamste overgangsklachten zou kunnen verminderen; weer meer energie, focus en zelfvertrouwen hebt om je drukke dagen gemakkelijk door te komen. Dat je dagelijks zonder al te veel moeite een gezonde maaltijd op tafel kan zetten. Dat je gewoon je boodschappen in de supermarkt kan blijven doen, en het hele gezin kan mee-eten. Dat je jezelf niet weg hoeft te cijferen, dat je weet hoe je om moet gaan met alledaagse verleidingen (op bijvoorbeeld feestjes) en dat je evengoed met je familie kan genieten van een leuke vakantie, een etentje of een weekendje weg. Dat je geen honger hoeft te lijden, omdat je regelmaat hebt teruggevonden in je eetpatroon. Dat je weer een nieuwe garderobe kan kopen, waarin jij je goed voelt en dit ook echt uitstraalt! Dat je weet hoe je de kilo’s er ook echt af kan houden en dat je jezelf kan blijven motiveren, en jouw afslankdoel in het vizier kan blijven houden.

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Betsy is nu mijn stok achter de deur die me blijft motiveren. We eten weer met het hele gezin samen, normale gezonde voeding die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Mijn man is zelf enthousiast geraakt, steunt me enorm en we voelen ons veel fitter en vitaler.

Susanne

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep. In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Hoe het komt dat deze situatie er nog niet is

Wellicht heb je het vertrouwen verloren en ben je slachtoffer van het ‘eeuwige diëten’. Ook jij weet dat een dieet moeilijk is vol te houden. Je associeert het daarom al snel met een leven op sla, tomaat, poeders, shakes of simpelweg HONGER. Je ziet overal verschillende afslankexperts die allemaal iets anders roepen, en weet niet meer welke informatie juist is! Je kan de motivatie dan ook moeilijk opbrengen, je hebt een stok achter de deur nodig om je te blijven motiveren en die jou laat inzien wat er mogelijk is.

Wat er nodig is:

  • Op gewicht blijven dus niet meer terugvallen in het jojo-effect?
  • Gewoon normale voeding uit de supermarkt kunnen blijven eten?
  • Leren om te gaan met alledaagse situaties, zoals die ene verjaardag of dat etentje met vrienden?
  • Geen honger meer lijden of jezelf telkens weer dingen verbieden?
  • Leren hoe je om kan gaan met verleidingen?
  • Die stok achter de deur zodat je motivatie je niet meer in de steek laat?

Gold online persoonlijk coaching programma

Drie livesessies

Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan drie verschillende livesessies op een centrale locatie in Nederland. Tijdens deze livesessies ontmoet je de andere deelnemers die hetzelfde traject als jij doorlopen. Deze dag staat in het teken van doelgerichte stappen zetten om af te slanken en je gezond gewicht te behouden.

Daarvoor moet er tijdens het eerste gedeelte van de livesessies eerst worden terugblikt op het pad dat je tot dusver bewandeld hebt. ‘Wat gaat er al goed? Waar loop je nog tegenaan? Waar heb je extra hulp bij nodig?’ Zo inventariseren we hoe jij er voor staat en waar jouw persoonlijke behoeften liggen. We kijken samen welke stappen jij kan zetten om binnen 90 dagen het afslank gewenste doel te bereiken.

Na een gezellige (gezonde) lunch worden er verschillende workshops georganiseerd. Deze interactieve workshops helpen je bij de alledaagse situaties die afslanken moeilijk kunnen maken en zorgen ervoor dat jij weet welke stappen je dient te zetten. Denk aan een workshop ‘Omgaan met verleidingen’, een workshop ‘Hoe zet ik mijn valkuilen om in kwaliteiten?’, een workshop ‘Welke gedachtes staan mijn resultaat in de weg en hoe kan ik die doorbreken?’ of een kookworkshop (van onze eigen Chef-kok). We zoomen in op situaties die voor jou herkenbaar zijn en waarmee je dus direct aan de slag kan gaan. Door hiermee als groep te oefenen kun je mét elkaar ván elkaar leren.

Afslankwerkboek

Je krijgt je eigen werkboek; een handleiding die jouw stap voor stap begeleidt in het afslanken. Dit werkboek staat vol opdrachten, stappenplannen en helpt je met het in kaart brengen en voor ogen houden van jouw doel. Iedere week nieuwe opdrachten die jou helpen te achterhalen waar de kern van het probleem zit, en jou motiveren om deze kern aan te pakken.

Dagelijks voedingsadvies

Je krijgt dagelijks voedingsadvies afgestemd op jouw energiebehoefte en huidige levensstijl. Je eet gezond, gevarieerd, lekker, het is gemakkelijk te bereiden en je kan eindeloos variëren. Nooit meer apart koken voor je gezin en al zeker geen honger lijden. Daar bovenop krijg je bij iedere voedingslijst een handige boodschappenlijst. Deze staat vol producten die je gewoon bij de supermarkt om de hoek verkrijgbaar zijn.

Dertien online persoonlijke 1 op 1 videogesprekken.

Afslanken is simpel maar niet altijd even makkelijk. Ik ga jou de komende 3 maanden in 13 persoonlijk coachings gesprekken begeleiden zodat je gegarandeerd gaat afslanken en leert hoe je jouw gezonde gewicht kan behouden. Door mijn groot empathisch vermogen zal ik jou persoonlijke situatie precies in kaart weten te brengen om er zo achter komen waar jouw valkuilen liggen. Denk aan alledaagse situaties; ik ga uit eten met vrienden, wat nu?’ Of, ‘hoe moet ik in hemelsnaam omgaan met een verjaardag, bruiloft, of vakantie ik kan me toch niet altijd terugtrekken en op een houtje zitten bijten? Op deze momenten sta ik persoonlijk voor je klaar. Iedere week hebben we online een persoonlijk 1 op 1 gesprek en als je tussendoor vragen hebt zal ik die binnen 24 uur beantwoorden.

Betsy staat voor jou klaar!

Je staat er niet alleen voor,  Betsy is die stok achter de deur die je blijft stimuleren en motiveren. Het enige wat Betsy van jou vraagt, is een commitment met haar aan te gaan en integer te zijn.

Prijs

De prijs voor dit programma bedraagt: €2450,- voor 3 maanden lang 1-op-1 met persoonlijke begeleiding van Betsy.

Garantie

  • De garantie dat na het volgen van het traject het eeuwige diëten verleden tijd is.
  • We garanderen bereikbaarheid, jij staat er niet alleen voor en krijgt altijd binnen 24 uur reactie.

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Gold online coaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Gold online coaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.