Genieten van een heerlijk drie gangen diner en evengoed op je gewicht letten?

Afslanken tijdens de kerst? Chefkok Djuri (beter bekend als 'Blackchef') weet er raad mee!

Afslanken tijdens de decembermaand is voor de meeste mensen een onmogelijke combinatie! Met kerst wordt er regelmatig minder goed op de calorieën gelet, en zien we veel slecht eetgedrag door de vingers. Lekker en veel eten hoort nu eenmaal bij de feestdagen. Na de kerstdagen komt er een spijtgevoel waarin je toch denkt; ‘Had ik nou maar gewoon een beetje opgelet’.

Wat nou als je deze kerst een geheel drie gangen diner kan bereiden samengesteld door een echte chefkok? Dat je niet alleen een culinair hoogstandje aan je familie of vrienden kan serveren, maar dat je gelijk let op je gezondheid? Dat je niet verder hoeft te kijken dan de plaatselijke supermarkt, en dat je lekker zorgeloos kan genieten zonder spijtgevoel achteraf?

Je wil natuurlijk niet met de kerst je familie of vrienden lastig vallen met een vetarm hoofdgerecht of een suikervrij dessert. Bij kerst hoort natuurlijk het echte genieten, en niemand heeft zin om op zijn ‘dieet’ te letten. 

Het is dan ook erg moeilijk om bewuste keuzes te maken wanneer de kersttafel vol zit. Van te voren in de winkel wil je het graag voor iedereen goed doen en daarom zit je meestal met overdadig veel eten aan de kersttafel. Dan wordt er dus vanzelfsprekend meer opgeschept dan nodig, en dat wordt massaal goedgepraat tijdens de kerstdagen. 

Zonde eigenlijk, want het kan echt anders!

Wat heb je nodig?

  • Een echte chefkok die meedenkt over het drie gangen diner wat jij dit jaar kan voorschotelen aan je mede-kerstvierders. 
  • Een recept wat voor iedereen gemakkelijk te bereiden is, waarvan de ingrediënten gewoon in de supermarkt te vinden zijn, en waar je hele gezelschap volop van kan genieten (of je nou aan het afslanken bent of niet!) 


Zodat jij met kerst..

  • Zorgeloos kan genieten van een heerlijke culinair hoogstaande maaltijd. 
  • Dat je geen spijt gevoel hebt achteraf, omdat je een verantwoord drie gangen diner hebt bereid. 
  • Dat je complimenten krijgt van je gezelschap over het culinair hoogstandje wat je hebt weten te bereiden.

Download nu ons gratis E-book en ontvang de recepten van het driegangendiner van onze eigen Chefkok Djuri Laenen (beter bekend als Black Chef). 

Zorg dat jij deze kerst de touwtjes in handen weet te houden, dat je een culinair driegangendiner weet te bereiden en evengoed aan je gezondheid blijft denken!

Klik op onderstaande button en ontvang het gratis driegangendiner gemakkelijk in je mailbox toegestuurd

Six Mint | Copyright 2018