Klantervaringen2019-03-04T13:47:23+00:00

Slank4ever Afslank Clinic klantervaringen

Nancy

Anderhalf jaar nadat ik door omstandigheden moest stoppen met hardlopen, begon ik te merken dat ik niet lekker meer in mijn vel zat. Ik had geen puf meer begon langzaamaan wat zwaarder te worden en als ik voor de spiegel stond begonnen de vetrandjes op mijn buik steeds zichtbaarder.

Al had ik niet écht overgewicht, vertelde de spiegel mij dat ik iets aan mijn leefstijl moest gaan veranderen, doordat ik gestopt was met hardlopen had ik de structuur in mijn leven veranderd. Mede daarom zocht ik een manier waarin ik ook zonder hardlopen mijn gewicht kon behouden en die vervelende vetrandjes de baas kon blijven. Daarbij wil ik ook een goed voorbeeld geven aan mijn ‘puber’ dochter, dat een gezonde eet- en leefstijl belangrijk is, kijk maar om je heen, half Nederland is te zwaar.

Mijn doel was een paar kilo’s eraf en die er ook afhouden.

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

De coaching sessies met Betsy waren zeer verhelderend. Nu ik weet waar mijn valkuilen liggen kan ik bewuster omgaan met mijn eet- en leefstijl en makkelijker omgaan met alledaagse situaties en de vele verleidingen die overal op de loer liggen.

Ik beweeg nu 2x per week een uur en we eten gewone gezonde voeding die we in de supermarkt kunnen kopen. En een keer zondige MAG als je maar de bewuste keuzes maakt. Ik heb nu met Betsy een stok achter de deur die me blijft stimuleren.

Herken jij je in het verhaal van Nancy en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Gossia

Gossia is in 3 maanden 16.6 kg afgevallen.

Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik de grote stap durfde te zetten. Al mijn vroegere pogingen om af te slanken waren op niets uitgelopen. Achteraf gezien een normale reactie wat bij Betsy bekend in de oren klonk. Na veel crash diëten en zelf van alles geprobeerd te hebben was ik alleen maar zwaarder geworden.

Na een persoonlijk intake gesprek stelde Betsy mij op mijn gemak en vertelde dat we stap voor stap mijn doel gingen bereiken waarna ik besloot om aan het coachings programma deel te nemen. Een uur na deze beslissing voelde ik me als een doodsbang kind. Ik was bang voor veranderingen, nieuwe uitdagingen, kan ik dit wel? Lukt mij dit wel?

In de weken die volgde leerde Betsy mij hoe ik met ministapjes een grote stap kon maken, waarom regelmatig eten belangrijk is om mijn stofwisseling weer op gang te krijgen. Waar ik in het dagelijks leven tegenaanloop en juist daar de goede keuzes moet maken en zelf de verantwoordelijk moet nemen om mijn eetgedrag en levensstijl te veranderen. Betsy heeft me naar een geweldig resultaat gecoacht!

Ik voel me sterk, ben gemotiveerd en heb weer vertrouwen in mezelf gekregen nu ik weet dat ik mijn doel kan bereiken. Het is niet altijd makkelijk om te doen, maar maak nu de juiste keuzes omdat ik weet dat het belangrijk voor me is. Ik eet regelmatig waardoor ik meer energie heb, meer tijd over heb voor mijn privé leven waardoor ik rustiger ben en slaap beter doordat ik geleerd heb naar mijn lichaam te luisteren. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik de effecten van mijn acties en voel me blij en gelukkig.

Dit jaar wordt een hele speciale kerst voor mij, ik ga bij mijn familie in Polen kerst vieren waar alles om eten draait. Een hele uitdaging maar ik weet zeker dat dit gaat lukken door alle tips van Betsy.

Slan4ever, bedankt voor de goede persoonlijke begeleiding, ik voelde me echt thuis bij jullie!

Herken jij je in het verhaal van Gossia en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Hetty

Hetty en haar man Frank zijn samen in een jaar tijd meer dan 40 kg. afgevallen.

Gewoon door de knop om te zetten zegt Hetty. Hetty en Frank waren al jaren op zoek om van het gewicht af te komen. Niet met een dieet maar met gewone gezonde voeding.

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Door de vele maten minder zal ik nu sneller kiezen voor kleurige kleding waar ik normaal zelf nooit voor gekozen zou hebben.

Herken jij je in het verhaal van Hetty en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Lydi

Het uiterlijk is voor Lydi erg belangrijk. Haar kledingstijl is kleurrijk en ze staat volop in het leven!

Het is altijd fijn om nieuwe inzichten te krijgen in een gezondere leefstijl, goed voor je zelfzorgen is altijd belangrijk vooral als je wat ouder wordt zegt Lydi. Hoe het met je fysieke  en mentale gezondheid  gesteld is heb voor een groot deel zelf in de hand.

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Herken jij je in het verhaal van Lydi en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Marie-José

Marie-José is in een jaar tijd 16.1 kg afgevallen.

Na jaren van fanatiek volleybal spelen, moest ik afhaken wegens blessures. Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Ik was op zoek naar iemand die mij kon motiveren en stimuleren om me hier bij te helpen. Maar wilde zeker geen crash dieet.

Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Door bewuste keuzes te maken heb ik een beter inzicht in mijn voeding gekregen, alles kan eten en me niet telkens alles hoef te verbieden.

Ik ben nu ruim 16 kg afgevallen en een nieuwe eet- en leefstijl ontwikkeld die ik goed kan volhouden. Mede door de vele complimentjes, ruimere keuzes die ik in de kledingwinkel kan aken zit ik lekkerder in mijn vel waardoor ik bij iedere kilo die ik nog meer afval steeds meer motivatie krijg.

Herken jij je in het verhaal van Marie-José en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Anja

Deze Powervrouw Anja is in 6 maanden tijd 14.1 kg afgevallen.

Anja zegt: Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de Familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Zo blijf ik op gewicht en val niet meer terug in het jojo-effect.

Herken jij je in het verhaal van Anja en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!

Francis

Francis is 23.4 kg afgevallen in een jaar tijd.

De druppel was dat mijn broeken niet meer pasten daarom was ik  op zoek naar iets om op  gewicht te komen en te blijven verteld Francis. Ik wilde geen dieet met shake of pillen maar iemand die mij kon helpen mijn leefstijl te veranderen met normale gezonde voeding  waarbij ik gewoon met mijn gezin kon mee-eten. Iemand die mij kon motiveren en stimuleren zodat ik, zoals ik veel zag bij anderen, niet zou terugvallen in het jojo-effect.

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep.

In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Ik ben enorm trots op mezelf, veel fitter, ruim 23 kg lichter, een hele nieuwe garderobe met kleding die ik altijd al wilde dragen. Doordat ik gewoon met mijn gezin kan mee-eten heeft mijn sociale leven ook een flinke boost gekregen. Ook zij eten nu gezonder en steunen me enorm.

Herken jij je in het verhaal van Francis en wil jij ook werken aan een nieuwe gezonde leefstijl?

Ja, ik wil ook een gezonde levensstijl!
Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok