Over ons2019-04-01T14:06:01+00:00

Over ons

De ins and outs van Slank4ever

Wat heb je aan al die afslankgoeroes, de nieuwste crashdieettrends en de béste voor- en na-foto’s! als je binnen no –time weer aan je oude gewicht zit?

Je kent ze wel die veelbelovende  afslankgoeroes met hun shake’s, pillen en boeken die je verbluffende resultaten beloven om binnen 3 weken 8 kg lichter te zijn?

Misschien heb je het zelf al eens of meerdere malen geprobeerd om op deze manier af te vallen. Ben je vervolgens ‘’als je brutaal eerlijk naar jezelf kijkt’’ alleen maar zwaarder geworden?

Wij gaan graag met gedreven mensen aan de slag. Mensen die hun doel willen behalen, een commitment willen aangaan en integer zijn. Zodat we jou als uniek persoon een persoonlijk programma kunnen aanbieden waardoor  je de rest van je leven nooit meer druk hoeft te maken over alle bullshit die verkocht wordt over afslanken  en voor jou een gezonde levensstijl vanzelfsprekend is.

We staan te popelen om jou te helpen, zodat jij in de toekomst

Op gewicht blijft en niet meer terugvalt in het jojo-effect?

Gewoon normale voeding uit de supermarkt kan blijven eten?

Leert om gaan met alledaagse situaties en verleidingen, zoals die ene verjaardag of receptie of dat etentje met vrienden?

 Geen honger meer hoeft te lijden of jezelf telkens weer dingen moet verbieden?

Die stok achter de deur is die je motiveert en je niet meer in de steek laat?

Zodat jij fit en vitaal door het leven kan gaan en een gezonde leefstijl vanzelfsprekend is. Denk je Betsy en Hans jullie kunnen me helpen naar een nieuwe gezonde leefstijl?

Klik dan op onderstaande button en we nemen binnen 24 uur contact met je op om je eerste stap te zetten naar een nieuwe fantastisch fit en vitaal leven.

Ja, ik wil meer weten

Betsy Stienen

Na zeven jaar ervaring in de afslankbranche, waarin ik mijzelf op de kaart heb gezet als afslankcoach en voedingsdeskundige, heb ik een programma ontwikkeld om jou persoonlijk te begeleiden naar een gezonde levensstijl.

Niet door vijf keer per week te sporten, honger te leiden of door een drastisch dieet wat je onmogelijk kan volhouden. Stap voor stap doorloop ik met jou een op maat gemaakt programma waarin in oog heb voor jouw uniciteit en je dus niet over een kam scheer met de rest van Nederland. Wat voor je buurvrouw werkt hoeft niet voor jou te werken.

In 2008 veranderde er iets, waardoor mijn leven compleet op de kop kwam te staan.

Door een vervelende periode van borstkanker kwam ik op 45-jarige leeftijd vervroegd op een onnatuurlijke manier in de overgang terecht. Mijn eierstokken moesten operatief worden verwijderd door dat de ziekte hormoongevoelig bleek te zijn. Daardoor stopte de productie van mijn vrouwelijke hormonen definitief.

Door het onnatuurlijke proces reageerde mijn lichaam sterk op deze veranderingen.

De overgangsklachten waren bij mij dus intenser dan bij een natuurlijke overgang. Opvliegers, het nachtelijk transpireren, spier- en gewrichtsklachten, vaginale droogheid, een andere seksuele beleving, ik maakte het allemaal mee. Door de verstoorde nachtrust (door opvliegers) werd ik moe en lusteloos. Ik had geen energie, voelde me neerslachtig en behoorlijk prikkelbaar. Het meest frustrerende vond ik dat er langzaam ieder jaar een paar kilo’s bijkwamen. Ik ging steeds meer buikvet opslaan. Ook al behield ik precies hetzelfde eet- en beweegpatroon als vóór de overgangsperiode, de kilo’s vlogen eraan.

Ik wist het nu echt!

De belangrijkste les die ik heb geleerd tijdens deze periode is dat ik mezelf voorop heb durven stellen. Er veranderde iets in mijn motivatie waardoor ik het gevoel kreeg ‘En nu ben ik aan de beurt!’. Dit heeft mij geholpen om andere keuzes te maken en de overgang positief te benaderen. Ik raakte geïnspireerd door wat mij was overkomen en ben me gaan verdiepen in deze levensfase. Door middel van cursussen, seminars en bijscholingen leerde ik dat het veranderen van je levensstijl het enige wapen is om blijvend van die overtollige kilo’s af te komen en om die neerwaartse spiraal te doorbreken.

Daar ik al jaren de steun en toeverlaat was in het werk van mijn man Hans ‘’de fitness en afslank branche’’ wist ik het nu écht. Ik wilde vrouwen helpen die ook gefrustreerd zijn, die ook ieder jaar een paar kilo’s bijkomen en die nu eens en voor altijd af willen rekenen met het jojo-effect.

Wie ben ik als coach?

Mensen die me kennen zeggen dat ik een zorgzaam, betrokken en meelevend persoon ben die oprecht geïnteresseerd is hoe andere vrouwen in het leven staan en altijd klaar sta om hun te helpen. Door mijn empathisch vermogen hou ik vaak mijn cliënten een spiegel voor waardoor we samen altijd tot een oplossing komen want resultaat behalen voor mijn cliënten vind ik erg belangrijk en daar doe ik alles voor wat nodig is. Ik ben allergisch voor excuses daarom vraag ik mijn cliënten integer te zijn en een commitment met me aan te gaan. Dat maakt dat ik niet altijd aardig ben, maar wel altijd eerlijk. Mijn cliënten vinden dit niet altijd even leuk , als ze later goede resultaten halen vinden ze mij Hartelijk en liefdevol.

Hans Stienen

Ik weet hoe het is als je overgewicht hebt door een druk zittend beroep, waarbij je geen tijd hebt om te ontspannen, met regelmaat kan bewegen en vooral de tijd niet kan nemen om gezond te eten. En toch heb ik mijn overgewicht overwonnen door mijn leefstijl zo aan te passen maar ook kan genieten van een wijntje of iets hartigs. Want ook ik heb wel eens een feestje, receptie of een vakantie. Het gaat er om dat ik op het juiste moment de juiste keuzes maakt en een leefstijl creëer die bij mij past.

Van internationaal vrachtwagenchauffeur naar sport- en voedingscoach.

Op 20 jarige leeftijd begon mijn carrière als internationaal vrachtwagenchauffeur, lange dagen, nooit thuis, de hele dag zitten, weinig slaap en altijd de vette hap. Had me opgewerkt van 80 naar 110 kg, geen conditie een te hoge bloedruk en zat niet lekker meer in mijn vel.

Mijn collega’s lachten me uit, Hans gaat aan een nieuwe leefstijl werken! Een jaar later was ik door 2x per week te bewegen en mijn voeding aan te passen terug op 80 kg. Ik dacht als ik dit met dit beroep kan, hoeft niemand met een druk en zittend beroep zich te verschuilen achter allemaal redenen en excuses waarom je geen tijd hebt om aan je gezondheid te werken. Zo ontstond het idee om mensen te gaan helpen naar een nieuwe gezonde leefstijl.

Terug de schoolbanken in.

Tot dan had ik alleen mijn eigen ervaring hoe je door kleine aanpassingen in je leefstijl gezonder kon leven en veel lekkerder in je vel kwam te zitten. Dus wilde ik mensen gaan helpen en moest ik hier meer van weten. Ik ging cursussen volgen als fitness instructeur, personal training en voeding en begon samen met mijn vrouw Betsy onze eigen sportschool en gingen aan de slag.

Resultaten

In 15 jaar ervaring kwam ik erachter dat resultaten boeken in afslanken makkelijk is, maar dat 90% van de mensen terugvalt in het oude leefgedrag en zich een jo-jo effect aan het  creëren zijn.

Weer terug de schoolbanken in.

Door mijn jarenlange ervaring en 2 jaar lang coachings cursussen, workshops en seminars te volgen (doe ik trouwens nog steeds) heb ik samen met Betsy succesvolle online programma’s ontwikkeld waarbij we door coaching, voedingsadvies, live dagen en kookworkshops verbluffende resultaten behalen waarbij maar 10% van onze cliënten terugvalt in hun oude leefgewoonte.

Een nieuwe gezonde leefstijl moet je aangeleerd worden zodat een gezonde levensstijl vanzelfsprekend is. En toch af en toe kan genieten van een feestje, receptie of een heerlijke vakantie.

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok