Silver Programma Online Coaching2019-03-11T11:30:35+00:00

Thuis in je vertrouwde omgeving
afvallen en tóch blijven genieten van lekker eten.

Silver programma
Online Afslank Coaching

Afslanken is niet altijd even gemakkelijk. Wij bieden ondersteuning wanneer je het even moeilijk hebt, of wanneer je vragen hebt. Denk bijvoorbeeld aan alledaagse situaties; ‘Ik ga zaterdag uiteten, wat nu?’ Of, ‘Ik heb een tegenslag ervaren, hoe pak ik de draad weer op? Op deze momenten sta ik voor je klaar.

”Hoe het komt dat deze situatie er nog niet is”.

Wellicht heb je het vertrouwen verloren en ben je slachtoffer van het ‘eeuwige diëten’. Ook jij weet dat een dieet moeilijk is vol te houden. Je associeert het daarom al snel met een leven op sla, tomaat, poeders, shake s of simpelweg HONGER. Je ziet overal verschillende afslankexperts die allemaal iets anders roepen, en weet niet meer welke informatie juist is! Je kan de motivatie dan ook moeilijk opbrengen, je hebt een stok achter de deur nodig om je te blijven motiveren en die jou laat inzien wat er mogelijk is.

Of je nu online of offline begeleiding hebt, uiteindelijk is er maar één persoon die
in de hand heeft of de doelstelling behaalt wordt en dat ben jij zelf.

Boek hier jouw 30 minuten blijvend slank doorbraaksessie met Betsy

Bij Online coaching heb je altijd een vorm van persoonlijk contact met je eigen vertrouwde coach die je niet gaat overladen met adviezen of vertellen wat je moet doen. Zij richt zich op zelfontplooiing en zelf ontdekking, laat je stap voor stap nadenken en geeft jou impulsen zodat jij tot inzichten komt over het hoe en waarom.

Zie het als een persoonlijke ontdekkingstocht

  • Waarom kan ik niet afslanken en mijn gewicht behouden?
  • Waarom leef ik hoe ik leef?
  • Hoe zou ik liever willen leven?
  • Wat mis ik om mijn doel te kunnen behalen?
  • Hoe zou ik dat kunnen veranderen?

De voordelen
van online coaching

 Je bent voor 80% niet plaats gebonden.
Je kunt altijd contact hebben ook al zit je coach ver weg van jouw woon- of werkomgeving. Zelfs op vakantie als jij tegen dingen aan loopt is er een razend snel contact via mail, app of een online gesprek.

Het bespaart je een hoop tijd
Je hebt het al druk genoeg met je zaak, werk, gezin, het huishouden en je sociale leven. Als je ook nog eens iedere week de deur uit moet voor een afspraak met je coach geeft dat alleen maar meer stress en komt het proces niet ten goede het werkt meestal alleen maar tegen.

Relaxt in je eigen veilige omgeving
Relaxt in je eigen omgeving, waar je je thuis en op je gemak voelt, achter de computer, laptop of smartphone waardoor het makkelijker wordt om gedachten en gevoelens te delen.

Altijd een weerspiegeling op het coaching gesprek.
Je kunt op elk moment, wanneer het jou uitkomt, in alle rust het online gesprek terug kijken. Dit is iets wat bij offline contact niet mogelijk is. Een weerspiegeling van het coach gesprek versterkt het bewustzijn wat je kracht en zelfvertrouwen geeft.

Iedere 6 weken een face to face contact
Naast wekelijks online coaching speelt het sociale karakter ook een grote rol. Eenmaal per 6 weken elkaar even zien, proeven en ruiken. Elkaar de hand geven persoonlijk kennis maken, een kopje koffie en elkaar even face tot face in de ogen kijken voor een training of coaching met veel interactie.

Ondanks al deze voordelen bestaat er nog veel scepsis over een combinatie van online coaching. Ook ik dacht dat, als mensen niet altijd persoonlijk bij mij aan tafel zaten, het mij als coach erg zou beperken. Niets blijkt minder waar. Ik zou misschien wel kunnen stellen dat juist door de combinatie van online en de daarbij horende live dagen, sneller resultaten behaald kunnen worden.

Inhoud
Silver Programma
Online Coaching

13 weken, iedere week een online gesprek met Betsy
Afslanken is niet altijd even gemakkelijk. Ik bied ondersteuning wanneer je het even moeilijk hebt, of wanneer je vragen hebt. Denk bijvoorbeeld aan alledaagse situaties; ‘Ik ga zaterdag uiteten, wat nu?’ Of, ‘Ik heb een tegenslag ervaren, hoe pak ik de draad weer op?’ Ik staan op deze momenten voor je klaar tijdens onze online sessies staat. We plannen dus speciale momenten in waarop je terecht kan met al je vragen. Maar ook op de dagen, zelfs op vakantie, kunnen we razendsnel contact hebben via mail, app of een online contact. Kortom, je staat er niet alleen voor.

Dagelijks voedingsadvies
Je krijgt dagelijks voedingsadvies afgestemd op jouw energiebehoefte en huidige levensstijl. Je eet gezond, gevarieerd, lekker, het is gemakkelijk te bereiden en je kan eindeloos variëren. Nooit meer apart koken voor je gezin en al zeker geen honger lijden. Daar bovenop krijg je bij iedere voedingslijst een handige boodschappenlijst. Deze staat vol producten die je gewoon bij de supermarkt om de hoek verkrijgbaar zijn.

Live dagen
Voor het sociale karakter in dit programma eenmaal per 6 weken elkaar zien voor een training, coaching of kookworkshop met veel interactie.

Kookworkshop
Gezellig en lekker koken met onze Top kok Djuri ‘’Black Chef’’

Een persoonlijke handleiding die jou stap voor stap begeleid.
Je krijgt je eigen persoonlijke handleiding die jou stap voor stap begeleidt in het afslanken. Deze handleiding staat vol opdrachten, stappenplannen en helpt je met het in kaart brengen en voor ogen houden van jouw doel. Iedere week nieuwe opdrachten die jou helpen te achterhalen waar de kern van het probleem zit, en jou motiveert om deze bij de kern aan te pakken.

Digitale vetmeter
Met dit simpele apparaat kun jij je vetpercentage meten. Het vetpercentage en je gewicht geef je iedere week aan mij door, hiermee bereken ik jouw dagelijks voedingsadvies wat iedere keer persoonlijk afgestemd wordt op jouw energiebehoefte en je huidige levensstijl.

Garantie

  • De garantie dat na het volgen van het traject het eeuwige diëten verleden tijd is.
  • Ik garandeer bereikbaarheid, jij staat er niet alleen voor en krijgt altijd binnen 24 uur reactie.
Boek hier jouw 30 minuten blijvend slank doorbraaksessie met Betsy

Klantervaringen

Ik twijfelde om naar Slank4ever te gaan omdat ik dacht dat dat alleen maar voor mensen was die écht met overgewicht kampen. Betsy en Hans lieten me inzien dat dat niet zo was. Ook voor mensen zoals ik, die hun gewicht willen behouden, is een specialiteit van Slank4ever. Beweging en voeding  is belangrijk vertellen Betsy en Hans maar 80% is mindset, een gedragsverandering. Bewustwording van je eet- en leefstijl die je kan volhouden in je dagelijks leven daar draait het om.

Nancy

Bij Slank4ever hebben ze ons laten inzien waar onze valkuilen liggen, hoe we moeten omgaan met alledaagse situaties en de verleidingen in de supermarkt, feestjes, etentjes en recepties het hoofd kunnen bieden, zegt Hetty.

Hetty

Van Betsy kreeg ik veel inzichten en handvaten om gezond met mijn eet- en leefstijl om te gaan. Ik kan niet meer keihard rondjes rennen. Maar door mijn leven anders in te richten en andere keuzes te maken heb ik wel de potentie om fit en vitaal 115 jaar oud te worden.

Lydi

Het sporten kwam op een lager pitje te staan en mede door mijn leeftijd en een zittend beroep begonnen de kilo’s er aan te komen. Zo kwam ik terecht bij Betsy van Slank4ever in een persoonlijk intake gesprek bracht ze mijn persoonlijke situatie in kaart liet me inzien waarom motivatie komt en gaat en dat dat te maken heeft met het stemmetje in je hoofd die je telkens in een visuele cirkel houd waardoor je telkens de verkeerde keuzes maakt en steeds terugvalt in het oude gedrag.

Marie-José

Door een goede begeleiding van Betsy heb ik een goed inzicht gekregen in mijn eet en leefpatroon. Waarbij ik de rest van mijn leven normale gezonde voeding uit de supermarkt kan blijven eten waarbij de rest van de familie gewoon kan mee eten. Geen honger meer hoeft te lijden of me telkens weer dingen moet verbieden.

Anja

In het intake gesprek merkte ik al dat dit de stok achter de deur was die ik nodig had, Betsy gaf gelijk inzichten in mijn leefstijl en waar ik tegenaan liep. In het jaar dat Betsy mij coachte confronteerde ze mij vaak met mezelf, door me geregeld een spiegel voor te houden, waar ik niet altijd blij mee was. Maar juist door deze aanpak en het resultaat kon ik mezelf enorm motiveren om door te gaan, tenslotte moet ik het zelf doen.

Francis

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Silver online groepscoaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.

Wil jij in 90 dagen gegarandeerd afslanken?

In het kennisgesprek met Betsy kun je terecht voor al je vragen omtrent het programma. Betsy brengt samen met jou je huidige situatie in kaart en bepaalt samen met jou wat voor jou binnen een periode van 90 dagen mogelijk is. Vervolgens kan er met een blik op je huidige situatie een plan worden opgesteld zodat jij aan de slag kan gaan om gegarandeerd kilo’s af te slanken.

Meld je aan voor het Silver online groepscoaching programma en werk onder begeleiding van afslankcoach Betsy in groepen aan jouw persoonlijke afslankdoelen. Je staat er niet alleen voor, je hebt die stok achter de deur, de kilo’s gaan er gegarandeerd af en je rekent direct af met het eeuwige diëten.

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaring kunnen verbeteren op onze site. Wil je meer informatie over onze privacy verklaring, klik op privacy verklaring Ok